ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου ιδρύθηκε με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό της πόλης με τους μεγάλους δημιουργούς της έβδομης τέχνης και να κάνει γνωστούς τους νεότερους κινηματογραφιστές.

Οργανώνει προβολές κινηματογραφικών ταινιών κάθε Πέμπτη στο δημοτικό Κινηματοθέατρο REX (στις 21:30), κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο

(Για το ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ πατήστε ΕΔΩ).

Αυτό το φθινόπωρο  η έναρξη των προβολών έγινε στις 3 Οκτωβρίου, με την Γαλλική ταινία «Amour» και θα ολοκληρωθεί στις 24 Απριλίου, με την ταινία «Τα μυθικά πλάσματα του Νότου».  Στην την περίοδο 2013-14 θα προβληθούν συνολικά 28 ταινίες, που περιλαμβάνουν όλα τα είδη (δράμα, κωμωδία, θρίλερ κλπ), έχουν διακριθεί σε φεστιβάλ, έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και προέρχονται όχι μόνο από το Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο σινεμά, αλλά και από χώρες όπως Κίνα, Κορέα, Ιράν, Καναδάς, Αφγανιστάν κ.α. Στην πλειοψηφία τους είναι παραγωγής 2012, χωρίς να λείπουν και μερικά κλασικά αριστουργήματα και έχουν ποικίλη θεματολογία και οπτική.

(Για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ πατήστε ΕΔΩ).

(Για την ΤΑΙΝΙΑ της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ πατήστε ΕΔΩ).

Εκτός από τις τακτικές προβολές της Πέμπτης γίνονται και έκτακτες προβολές ταινιών, στο REX. Προβάλλονται αγαπημένες παιδικές ταινίες και ταινίες πρώτης προβολής για ενήλικες. Επίσης σε συνεργασία με φορείς της πόλης προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες, σε επετειακά αφιερώματα.

(Για τις ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ πατήστε ΕΔΩ)

Η Λέσχη, κάθε χρόνο, διοργανώνει εκδηλώσεις και αφιερώματα, με προβολή ταινιών με προσκεκλημένους τους συντελεστές των ταινιών ή διακεκριμένους καλεσμένους από το χώρο του κινηματογράφου.

(Για το ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ πατήστε ΕΔΩ).

Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες, προβάλλει ταινίες, με δωρεάν είσοδο, για να ξαναζωντανέψει το θερινό κινηματογράφο της πόλης, σινέ-»Χριστίνα.

Παίρνοντας υπόψη τη γενική οικονομική δυσπραγία, η τιμή των εισιτηρίων είναι φέτος μειωμένη: 6 ευρώ κανονικό και 4 ευρώ για μαθητές/φοιτητές και άνεργους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για μια ακόμη φορά τους χορηγούς, που με την υλική και ηθική συμπαράσταση τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το σινεφίλ κοινό της πόλης μας, που η παρουσία του στις προβολές δίνει νόημα στην προσπάθεια μας.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι στο REX, για συναρπαστικά βράδια μπροστά στη μεγάλη οθόνη, που θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο και στο χρόνο!!!

Μ  Ε      Τ Η Ν     Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ραδιοφωνικοί σταθμοί:

104,4fm RADIO   *   Lato fm 103,3   *    Radiolasithi 92,3

Iστότοποι:

cretevents.gr  * mykriti.gr * cretalive.gr * flashnews.gr * myblogs.gr * ekriti.gr  * merambellonews.blogspot.com * neakriti.gr * imdb.com


by

 

 


Posted in Χωρίς κατηγορία and tagged , by with no comments yet.

Notice: Use of undefined constant WPTRANSLATEOPTIONS - assumed 'WPTRANSLATEOPTIONS' in /var/www/vhosts/kileagn.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-translate/wp-translate.php on line 25