ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

  Την Τετάρτη 19 Ιουλίου ξεκινά η προβολή ταινιών στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου. Οι προβολές της Λέσχης Κινηματογράφου θα συνεχιστούν κάθε βδομάδα (συνήθως) Τετάρτη μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, με γενική είσοδο 5€. Θα προβληθούν ταινίες νέας παραγωγής, που καλύπτουν όλα τα είδη του κινηματογράφου, έχουν αγαπηθεί από το κοινό, έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλς και είναι κατάλληλες για συναρπαστικά, κινηματογραφικά καλοκαιρινά ταξίδια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017: ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις ταινίες: ΕΔΩ


ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑΗ Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου τα προηγούμενα καλοκαίρια (2013-2014-2015) κατάφεραν να ζωντανέψουν τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο της πόλης, με εβδομαδιαίες τακτικές προβολές αξιόλογων, επιλεγμένων ταινιών.      ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑΣτο θερινό κινηματογράφο «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» προβλήθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες αξιόλογες ταινίες, που περιλαμβάνουν όλα τα είδη (κωμωδία, θρίλερ κλπ), έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία και έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑΗ διοργάνωση των προβολών συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου, όπου αναφέρεται αναλυτικά και το σχετικό πρόγραμμα. ΄Ωρα έναρξης προβολών 21:30.

Η είσοδος για το κοινό δωρεάν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015: ΕΔΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


by

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Notice: Undefined index: sidebar-2 in /var/www/vhosts/kileagn.com/httpdocs/wp-content/themes/adventure/functions.php on line 168

Notice: Undefined index: sidebar-3 in /var/www/vhosts/kileagn.com/httpdocs/wp-content/themes/adventure/functions.php on line 168