ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησαν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν).

Η ταινία της εβδομάδας θα ανακοινώνεται από στην ιστοσελίδα μας, στο facebook, στους τοπικούς ραδιοσταθμούς και στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Κάθε Τρίτη, μπροστά στη μεγάλη οθόνη του θερινού μας σινεμά, θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, με οδηγό εξαιρετικές ταινίες που αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη του κινηματογράφου. Οι επιλεγμένες ταινίες είναι νέας παραγωγής, έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί σε σημαντικά φεστιβάλς και αγαπηθεί από το κοινό. Οι προβολές θα συνεχιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν για την καθοριστική αρωγή και συμπαράσταση στο Σωματείο μας. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου μας,  τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδικτυακά ενημερωτικά sites και ιδιαίτερα την εφημερίδα ‘Ανατολή’. Κυρίως ευχαριστούμε τους σινεφίλ της περιοχής μας για την πολυάριθμη παρουσία τους στις προβολές μας.

Ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι στο ανακαινισμένο σινέ Χριστίνα δίπλα στη λίμνη. Συντροφιά με τους μεγάλους δημιουργούς της 7ης Τέχνης, θα μοιραστούμε δροσερά καλοκαιρινά βράδια, στον καταπράσινο χώρο του δημοτικού μας κινηματογράφου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022: ΕΔΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021: ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020: ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019: ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018: ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017: ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015: ΕΔΩ

 

 by