ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 θερινό σινέ ‘Χριστίνα’

13 & 14 Ιουλίου στις 21:30
“DUNE II”

του Ντενί Βιλνέβ / Η.Π.Α. / 2024 / 166΄

με τους: Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Οστιν Μπάτλερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν.Φλόρενς Πιου, Κρίστοφερ Γουόκεν, Λέα Σεϊντού

Τo δεύτερο της τριλογίας εστιάζει στο συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, που πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του και παράλληλα προσπαθεί να αποτρέψει ένα ζοφερό μέλλον για το σύμπαν, ένα μέλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει… Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη τους, καθώς εκείνοι ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

TRAILER

20 & 21 Ιουλίου στις 21:30
“ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ”

του Γιώργου Λανθιμου / Ιρλανδία-Βρετανία / 2024 / 164΄

με τους: Έμμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Χονγκ Τσάου

Ο Λάνθιμος τοποθετεί τον θεατή απέναντι από ένα διασκεδαστικό τρίπτυχο παράλογων χαρακτήρων, με τρεις διαφορετικές ιστορίες: Ένας άντρας καλείται να αποδείξει την πίστη του στο αφεντικό του. Η σύζυγος ενός αστυνομικού αναζητείται έπειτα από ένα ναυάγιο, αλλά όταν επανεμφανίζεται εκείνος αμφιβάλλει για την «αυθεντικότητά» της. Ένα ζευγάρι αναζητά ένα άτομο ικανό να γίνει πνευματικός ηγέτης, δίνοντας αναφορά στους επικεφαλής μιας μυστηριώδους σέκτας.

TRAILER

 
 
 
 
 

by