«ΑΠΙΣΤΙΑ», της Λιβ Ούλμαν

Δευτέρα 31 Αυγούστου

κοινωνική ταινία από τη Σουηδία
τελευταία προβολή με ελεύθερη είσοδο

ΑΠΙΣΤΙΑ-Αφίσα

This medicine is a combination of two antibiotics. I have had many experiences with amoxicillin and it was always my experience that the side effects were not from taking it but from not taking gabapentin 600 mg price per pill Usagara the medicine in the proper amounts. We got back into the routine and eventually went cold turkey (it's a long story).

Can i buy vermectin in uk as it is on the nhs and will i be safe from this? This is then taken with ivomec at tractor supply food and drink which may not be good for some people. The side effects of sertraline and dapoxetine are the same.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα προβολής επιλεγμένων ταινιών με δωρεάν είσοδο, η Λέσχη Κινηματογράφου Aγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.A.O.Δ.Α.Ν παρουσιάζουν το τελευταίο βράδυ του Αυγούστου μια εξαιρετική, πολυβραβευμένη ταινία. Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21:30, στο θερινό κινηματογράφο «Χριστίνα», θα προβληθεί η σουηδική ταινία «Απιστία – Τrolosa», σε σκηνοθεσία Λιβ Ούλμαν με τους: Λένα Έντρε, Ερλαντ Γιόζεφσον, Κρίστερ Χένρικσον, Τόμας Χανσον.trolosa poster 1Η ταινία εστιάζει στο καυτό και διαχρονικό θέμα της απιστίας, σε σενάριο του διάσημου Σουηδού σκηνοθέτη Ινγκμαρ Μπέρκμαν και τη σκηνοθετική ματιά της αγαπημένης του πρωταγωνίστριας Λιβ Ούλμαν.

Υπόθεση: Η Μαριάν, είναι μητέρα 9χρονου κοριτσιού και σύζυγος διάσημου διευθυντή ορχήστρας, που απουσιάζει μεγάλα χρονικά διαστήματα σε περιοδείες στο εξωτερικό. Απατά τον άντρα της με τον καλύτερό του φίλο, όμως μοιραία η παράνομη σχέση της θα αποκαλυφθεί και θα ακολουθήσει ένα θανάσιμο παιχνίδι πάθους, επιθυμίας και αντιζηλίας. Η απιστία της αποκαλύπτει πολλά κρυμμένα μυστικά και φέρνει σύντομα το παντρεμένο ζευγάρι σε πλήρη ρήξη, με το παιδί τους να αποτελεί αντικείμενο συναισθηματικού εκβιασμού…trolosa poster 2Βασισμένη στο βιβλίο του Μπέρκμαν «Η μαγική λατέρνα», η ταινία περιγράφει μια πραγματική ερωτική ιστορία, στην οποία είχε εμπλακεί ο σκηνοθέτης στα νεανικά του χρόνια. Στο αυτοβιογραφικό του βιβλία ο διάσημος δημιουργός ξετυλίγει την ιστορία ενός σκηνοθέτη που αναπολεί προσωπικές του εμπειρίες, ενώ προσπαθεί να γράψει ένα σενάριο για την απιστία. Με ευδιάκριτη αίσθηση ενοχής, καταγράφει το προσωπικό του βίωμα, επιτρέποντας στον ηλικιωμένο πλέον εαυτό του να καθορίζει το ρυθμό των όσων συμβαίνουν επί της οθόνης.trolosa 6Η Λιβ Ούλμαν χρησιμοποιεί την ιστορία του Μπεργκμαν, δανειζόμενη ταυτόχρονα και αρκετές από τις κινηματογραφικές τεχνοτροπίες του. Καταφέρνει να δώσει στο φιλμ μια αυτοβιογραφική νότα, τόσο σε ότι αφορά στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του Μπέρκμαν, όσο και του έργου του, με σαφείς αναφορές σε προσωπικές του δημιουργίες («Περσόνα», «Κραυγες και Ψιθυροι»). Έτσι, περισσότερο από την απεικόνιση του δίπολου ανάμεσα σε εραστή και σύζυγο, η ταινία είναι μια βουτιά στη μνήμη και τις ενοχές, με τον αφηγηματικό χρόνο να μετακινείται ανάμεσα στο παρελθόν και το παρών, με νοσταλγική αλλά και αυτοκριτική διάθεση.trolosa 8Από τις σημαντικότερες ταινίες της δεκαετίας, το έξυπνο, διαχρονικά επίκαιρο και εμφανώς αυτοαναφορικό φιλμ, είναι άριστα σκηνοθετημένο, με την Ούλμαν να υιοθετεί ρυθμούς στοχαστικούς και να στέκεται στο ύψος του μέντορα και πρώην συντρόφου της.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

TRAILER


by