ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2025/2026

7/10/2025 στις 21:30,
“ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΗ”

των Μπάζελ Αντρα, Γιουβάλ Αμπραχαμ, Χάμνταν Μπαλάλ, Ρέιτσελ Σορ / Παλαιστίνη / 2024 / 92΄

Ένας Παλαιστίνιος δικηγόρος και ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος προσπαθούν να καταγράψουν τον αγώνα των κατοίκων του Μάσαφερ Γιάτα στη Δυτική Όχθη να σώσουν τον οικισμό τους από τις απανωτές, βίαιες απόπειρες του ισραηλινού στρατού να τον κατεδαφίσει ολοσχερώς και να εκδιώξει τους κατοίκους.

Το “No Other Land”, από την πρεμιέρα και την βράβευση του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, (όπου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την Γερμανική και Ισραηλινή κυβέρνηση), έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία, αποσπώντας 68 σημαντικά βραβεία σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, ανάμεσα τους και ΄Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

TRAILER

14/10/2025 στις 21:30,
“ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ”

του Μπορίς Λοζκίν/ Γαλλία / 2024 / 94΄

με τους: Αμπού Σανγκαρέ, Νίνα Μερισσέ, Ουμάρ Σοου, Εμανουέλ Γιοβανί

Ο Σουλεϋμάν είναι ένας νεαρός μετανάστης από τη Γουινέα που δουλεύει διανομέας στο Παρίσι. Προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στις πιεστικές εργασιακές συνθήκες, έχει 48 ώρες να προετοιμαστεί για μια κρίσιμη συνέντευξη αίτησης ασύλου, αφηγούμενος μια  ψεύτικη ιστορία που τον παρουσιάζει σαν αντικαθεστωτικό και πολιτικά διωκόμενο.

Βραβευμένο στις Κάννες, καταιγιστικών ρυθμών κοινωνικό θρίλερ, το οποίο μετατρέπει δεξιοτεχνικά ένα μεταναστευτικό δράμα σε συναρπαστική αστική οδύσσεια, σαρώνοντας τα Ευρωπαϊκά βραβεία, τα βραβεία Σεζάρ  και στο  Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας.

TRAILER

21/10/2025 στις 21:30,
“ΡΑΝ”

του Ακίρα Κουροσά/ Ιαπωνία / 1985 / 162΄

με τους: Τατσούγια Νακατάι, Ακίρα Τεράο, Τζινπάτσι Νεζού, Νταϊσούκε Ριού, Μίεκο Χαράντα

Στη μεσαιωνική Ιαπωνία, ένας ηλικιωμένος πολέμαρχος αποσύρεται, παραδίδοντας την αυτοκρατορία του στους τρεις γιους του, χωρίς να μπορεί να προβλέψει πώς η νεοαποκτηθείσα δύναμη θα τους διαφθείρει και θα τους κάνει να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου.

Διασκευή του «Βασιλιά Ληρ» του Σαίξπηρ, σε ένα εικαστικά εκθαμβωτικό έπος με τις ωραιότερες πολεμικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου,

TRAILER

28/10/2025 στις 21:30,
“ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ”

των Μαριάμ Μογκαντάμ & Μπεχτάς Σαναεχά/ Ιράν / 2024 /  97΄

με τους: Λίλι Φαραντπούρ, Εσμαέλ Μεραμπί, Μανσούρ Ιλκανί

Η εβδομηντάχρονη Μαχίν, ζει μόνη στην Τεχεράνη από τότε που έμεινε χήρα και η κόρη της μετανάστευσε στην Ευρώπη. Καθώς ζει μια ανιαρή καθημερινότητα, όταν συναντά έναν συνομήλικό της εργένη ταξιτζή τον καλεί να περάσει το βράδυ σπίτι της.

Βραβευμένη στο φεστιβάλ Βερολίνου ταινία με απρόσμενη κορύφωση στο φινάλε , με θέμα τη μοναξιά της τρίτης ηλικίας, τις δεύτερες ευκαιρίες και την ατομική ελευθερία στο συναίσθημα.

TRAILER

7/11/2025 στις 21:30,
“ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ”

του Μάγκνους Φον Χορν / Δανία / 2024 /  123΄

με τους: Τρίνε Ντίρχολμ, Μπεσίρ Ζεκίρι, Βικ Κάρμεν Σόνε

Στην Δανία, λίγο πριν από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, μια νεαρή εργάτρια μένει άνεργη και έγκυος. Η γνωριμία της με μια γυναίκα που θα τη βοηθήσει να βρει μια ανάδοχη οικογένεια για το μωρό της θα αποβεί καθοριστική.

Δράμα εποχής, που ζωντανεύει την ιστορία της πιο φονικής κατά συρροής δολοφόνου της Δανίας, για να μιλήσει για τη διαχρονική θέση των γυναικών μέσα σε έναν κόσμο πατριαρχίας, ταξικής ανισότητας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Υποψήφια για ΄Οσκαρ ταινία, που ξεκινά σαν δράμα για να καταλήξει σε θρίλερ.

 TRAILER

11/11/2025 στις 21:30,
“Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ”

του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν  / Σουηδία / 1968 /  88΄

με τους: Γκέρντρουντ Φριντ, Μαξ Φον Σίντοφ, Έρλαντ Γιόζεφσον, Λιβ Ούλμαν

Απομονωμένος σε ένα απομακρυσμένο νησί της Βόρειας Θάλασσας με την έγκυο σύζυγό του, ένας καλλιτέχνης παθαίνει συναισθηματική κατάρρευση καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τις καταπιεσμένες επιθυμίες του.

 TRAILER

18/11/2025 στις 21:30,
“ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ”

του Ροντρίγκο Μορένο / Αργεντινή / 2023 /  189΄

με τους: Ντανιέλ Ελίας, Εστεμπάν Μπιλιάρντι, Μαργκαρίτα Μολφίνο

Ο υπάλληλος μιας τράπεζας αποφασίζει να κλέψει το θησαυροφυλάκιο, να παραδοθεί στις αρχές και όταν αποφυλακιστεί να απολαύσει τη λεία του. Θα αντέξει, όμως, ο συνάδελφος και συνεργάτης του να φυλάξει τη λεία όσο εκείνος βρίσκεται στη φυλακή;

  TRAILER

25/11/2025 στις 21:30,
“ΖΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ”

του Ζαν Λικ Γκοντάρ  / Γαλλία / 1962 /  84΄

με τους: Άννα Καρίνα, Σαντί Ρεμπό, Αντρέ Σ.Λαμπάρθ

Η Νανά, μια νεαρή πωλήτρια σε δισκοπωλείο στο Παρίσι, παλεύει με την οικονομική ανέχεια και τη συναισθηματική αποξένωση. Αποφασισμένη να πάρει τη ζωή στα χέρια της, εγκαταλείπει τον σύντροφό της και τη δουλειά της, ελπίζοντας να ανακαλύψει μια νέα αρχή. Στην πορεία, παρασύρεται στον κόσμο της πορνείας – όχι τόσο από επιλογή, όσο από ανάγκη.

Στην τέταρτη μόλις ταινία του, ο Ζαν Λικ Γκοντάρ εκτοξεύει την πρωταγωνίστρια του, Άννα Καρίνα, στη σφαίρα του μυθικού, εξασφαλίζει για τον εαυτό του μια θέση ανάμεσα στους μέγιστους δημιουργούς του κινηματογράφου και υπογράφει ένα από τα ωραιότερα φιλμ της καριέρας του.

  TRAILER

2/12/2025 στις 21:30,
“MOTEL DESTINO”

του Καρίμ Αϊνούζ / Βραζιλία / 2024 /  115΄

με τους: Φάμπιο Ασουνσάο, Ιάγο Χαβιέρ, Ναταλί Ρότσα

Ένας νεαρός που καταδιώκεται από την αστυνομία και τη πρώην συμμορία του, βρίσκει καταφύγιο σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην ακτογραμμή της βορειοανατολικής Βραζιλίας και ξεκινά έναν παθιασμένο δεσμό με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη. Καθώς οι δύο τους μπλέκονται σ’ έναν χορό εξουσίας, επιθυμίας και απελευθέρωσης, ένα επικίνδυνο σχέδιο για ελευθερία αναδύεται.

Πρεμιέρα στο φεστιβάλ Κανών, με ένα σύγχρονο νουάρ με καυτές ερωτικές σκηνές και ηλεκτροφόρο ρεαλισμό.

  TRAILER

9/12/2025 στις 21:30,
“ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ”

του Μίκαελ Χάνεκε / Αυστρία / 2005 /  117΄

με τους: Ντάνιελ Οτέιγ, Ζιλιέτ Μπινός, Ανι Ζιραρντό, Ντάνιελ Ντιβάλ

Ο Ζορζ, παρουσιαστής λογοτεχνικής τηλεοπτικής εκπομπής, αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα πακέτα με βιντεοκασέτες που δείχνουν τον ίδιο σε οικογενειακές στιγμές. Δεν έχει ιδέα ποιος μπορεί να τα στέλνει και τι αποζητά, όταν όμως το περιεχόμενο στις βιντεοκασέτες γίνεται όλο και πιο προσωπικό, ο Ζορζ νιώθει ότι ίσως ο αποστολέας να είναι από τον στενό του κύκλο. Η αντιπαράθεση του με το παρελθόν του σύντομα αρχίζει να υπονομεύει την ίδια του – ευυπόληπτη και ασφαλή μέχρι τότε – ύπαρξη.

Βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών, για μια αριστουργηματική σπουδή πάνω στην απειλή, τον φόβο και τις ενοχές, από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη-στοχαστή της εποχής μας.

  TRAILER

16/12/2025 στις 21:30,
“ΠΕΡΑΣΜΑ”

του Λεβάν Ακίν / Τουρκία / 2024 /  106΄

με τους: Μζία Αραμπούλι, Λούκας Κανκάβα, Ντενίζ Ντουμανλί

Αποφασισμένη να μάθει τι απέγινε η κόρη της αδελφής της, η Λία ταξιδεύει από την Γεωργία μέχρι την αχανή Κωνσταντινούπολη για να την αναζητήσει. Τη συνοδεύει ένας νεαρός γείτονας που αναζητά κι αυτός τα ίχνη της μητέρας του, βοηθώντας τη με τα λίγα τούρκικα που ξέρει. Στην αναζήτηση τους θα τους βοηθήσει μία δικηγόρος, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των διεμφυλικών ατόμων.

Βραβείο στο φεστιβάλ του Βερολίνου για μια ταινία-οδοιπορικό σε ένα χαοτικό κόσμο, όπου «μειονότητες» αναζητούν ταυτότητα, απολύτρωση και μέλλον.

TRAILER

23/12/2025 στις 21:30,
“ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ”

του Γκεράρντο Χερέρο / Ισπανία/ 2023 /  93΄

με τους: Μαλένα Αλτέριο, Αλεξάντρα Χιμένεζ, Φέλε Μαρτίνεθ

Τρία ζευγάρια που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους προσκαλούνται από την ψυχοθεραπεύτριά τους να συμμετάσχουν σε μια από κοινού συνεδρία. Εκείνη, ωστόσο, απουσιάζει και στη θέση της έχει αφήσει μια σειρά από εντολές που οι θεραπευόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν, εάν θέλουν να μάθουν τον πραγματικό λόγο που τους έφερε εκεί. Σταδιακές αποκαλύψεις σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών, τη ζήλεια και το σεξ, που καταλήγουν σε ένα απροσδόκητο φινάλε.

Βασισμένο σε θεατρικό έργο, το φιλμ είναι μια ανθρωποκεντρική κωμωδία γύρω από τη μάχη των φύλων, με στιγμές διεισδυτικού δράματος υφασμένες αποτελεσματικά μέσα στην πλοκή.

 TRAILER

30/12/2025 στις 21:30,
“ΒΕΡΜΙΛΙΟ: Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ”

της Μάουρα Ντελπέρο / Ιταλία/ 2024 /  119΄

με τους: Μαρτίνα Σκρίντζι, Τομάσο Ράνιο, Τζουζέπε Ντε Ντομένικο

Σε ένα ορεινό χωριό της βόρειας Ιταλίας, λίγο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μια πολυμελής οικογένεια: ο αυστηρός πατέρας και δάσκαλος, η μάνα που μοιράζει ακριβοδίκαια την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά, η ενήλικη κόρη που ερωτεύεται έναν λιποτάκτη. Γύρω τους, οι εποχές αλλάζουν αφήνοντας το αποτύπωμα τους στη φύση, ενώ οι κάτοικοι του χωριού αντιμετωπίζουν στωικά όσα τους επιφυλάσσει η τύχη.

Ένας ολόκληρος χαμένος κόσμος αναβιώνει στο εξαίσιο φιλμ της Μάουρα Ντελπέρο, έναν περήφανο κινηματογραφικό απόγονο του ιταλικού νεορεαλισμού που κέρδισε τον Αργυρό Λέοντα και βραβείο Καλύτερης Ιταλικής Ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας και υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

TRAILER

6/1/2026 στις 21:30,
“ΟΚΤΩΜΙΣΗ

του Φεντερίκο Φελίνι / Ιταλία/ 1963 /  138΄

με τους: Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Ανούκ Αιμέ, Κλαούντια Καρντινάλε, Σάντρα Μίλο, Μπάρμπαρα Στιλ

Ο Γκουίντο Ανσέλμι, ένας διακεκριμένος αλλά αποπροσανατολισμένος σκηνοθέτης, βυθίζεται σε δημιουργικό αδιέξοδο την ώρα που ετοιμάζει τη νέα του ταινία. Ανάμεσα στις πιεστικές προσδοκίες του κινηματογραφικού κόσμου και στις δικές του υπαρξιακές αναζητήσεις, αρχίζει να χάνεται σε έναν εσωτερικό λαβύρινθο από αναμνήσεις, φαντασιώσεις και εμμονές. Η αυστηρή καθολική του ανατροφή, οι σύνθετες και συχνά οδυνηρές σχέσεις του με τις γυναίκες, και το άγχος της καλλιτεχνικής δημιουργίας εισβάλλουν στο φιλμ που προσπαθεί να γυρίσει, διαλύοντας τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Ο Φελίνι αυτοψυχαναλύεται με τον πιο ευφυή, σπαρακτικό και πρωτοποριακό τρόπο, ενώνοντας αναμνήσεις, όνειρα και κινηματογραφικές εικόνες σ’ έναν ύμνο στη ζωή και στο ίδιο το σινεμά. Ταινία αναφοράς για κάθε καλλιτέχνη που στοχάζεται πάνω στο έργο του, βραβευμένη με ξενόγλωσσο Όσκαρ.

TRAILER

13/1/2026 στις 21:30,
“BLACK DOG

του Γκουάν Χου / Κίνα/ 2024 /  138΄

με τους: Ζανγκ Γι, Έντι Πενγκ, Τονγκ Λία

Ένας κυνικός άντρας επιστρέφει στον τόπο του, στα όρια της ερήμου Γκόμπι στη βορειοδυτική Κίνα, έπειτα από τη δεκαετή απουσία στη φυλακή. Ενώ προσπαθεί να βρει ξανά τη θέση του στον κόσμο, συμμετέχοντας στην εκκαθάριση της πόλης από τα αδέσποτα σκυλιά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με έναν μαύρο σκύλο, μέσω του οποίου ανακαλύπτει ξανά τη χαμένη του συμπόνοια και ξεκινά μια πορεία για τη δική του εξιλέωση.

Βραβείο καλύτερης ταινίας στις Κάνες, για ένα ρεαλιστικό, ευρηματικό κοινωνικό δράμα με χιούμορ, νουάρ επιρροές και αλληγορική διάθεση πολιτικής κριτικής.

 TRAILER

20/1/2026 στις 21:30,
“ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

του Γιοακίμ Τρίερ / Νορβηγία / 2025 /  135΄

με τους: Ρενάτε Ράινσβε, Στέλαν Σκάρσγκορντ, Ινγκα Ιμπσντοτερ Λίλεας, Ελ Φάνινγκ.

Δύο αδερφές, η Νόρα και η Άγκνες, ενώ θρηνούν την απώλεια της μητέρας τους, θα πρέπει παράλληλα να αποδεχτούν την επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους. Εκείνος έχει γράψει ένα σενάριο για μια προσωπική ταινία και προσφέρει τον βασικό ρόλο στη Νόρα, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά…

Μεγάλο βραβείο επιτροπής στις Κάννες.

 TRAILER

27/1/2026 στις 21:30,
“ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

του Γουόνγκ Καρ-Βάι / Κίνα/ 2000 /  98΄

με τους: Τόνι Λενγκ, Μάγκι Τσενγκ, Πινγκ Λαμ Σίου

Χονγκ Κονγκ, 1962. Σε ένα κτήριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ο Τσάου και η γειτόνισσά του, Σου, ανακαλύπτουν ότι οι σύζυγοί τους, οι οποίοι απουσιάζουν διαρκώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχουν ερωτικό δεσμό. Η αποκάλυψη τους φέρνει πολύ κοντά, καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς ώθησε τα έτερα τους ήμισυ στη μοιχεία.

Ένα αψεγάδιαστο πορτρέτο της θλίψης και της λαχτάρας του έρωτα, το οποίο εξυμνεί όπως καμία άλλη ταινία τις εμμονές που το συνοδεύουν, τη λυτρωτική επίδραση του συναισθηματικού συγχρονισμού και εντέλει τους ψιθύρους αγάπης που θάβονται στο στέρνο δύο αγαπημένων.

 TRAILER

3/2/2026 στις 21:30,
“ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΜΡΟΥΜ

του Φατίχ Ακίν / Γερμανία/ 2025 /  93΄

με τους: Γιάσπερ Μπίλερμπεκ, Λάουρα Τόνκε, Νταϊάν Κρούγκερ

Γερμανία, άνοιξη του 1945. Ενώ ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος βαίνει προς το τέλος του, ο 12χρονος Νάνινγκ περνάει ήσυχα τις μέρες του με τη μητέρα του στο όμορφο, απομονωμένο νησί Άμρουμ, περιμένοντας την επιστροφή του πατέρα του από το μέτωπο. Όταν η έγκυος μητέρα του εκφράσει την επιθυμία της για ορισμένα τρόφιμα που όμως σπανίζουν λόγω της έλλειψης προμηθειών, ο μικρός Νάνινγκ θα βαλθεί να τα εντοπίσει. Στο πλαίσιο της ειδικής αυτής «αποστολής» του, θα κάνει νέες γνωριμίες, αλλά πάνω από όλα, θα ανακαλύψει περισσότερα απ’ ό,τι μπορούσε να φανταστεί για τους γύρω του, αλλά και την ίδια του την οικογένεια, σε μια περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή.

Παγκόσμια πρεμιέρα Φεστιβάλ Καννών, για μια ενδιαφέρουσα ιστορική ταινία, που αποτελεί παράλληλα σχόλιο για την σύγχρονη, συνεχή άνοδο της ακροδεξιάς.

 TRAILER

10/2/2026 στις 21:30,
“ΣΕΝΤ ΟΜΕΡ

της Αλίς Ντιόπ / Γαλλία / 2023 /  122΄

με τις: Καγιέ Καγκάμε και Γκουσλαζί Μαλάντα

Μια συγγραφέας αρχίζει να αμφισβητεί τα «πιστεύω» της, καθώς παρακολουθεί τη δίκη μιας νεαρής αφρικανικής καταγωγής, η οποία κατηγορείται ως υπεύθυνη για το θάνατο της δεκαπέντε μηνών κόρης της.

Δύο βραβεία στη Βενετία, βραβείο Σεζάρ και πλήθος άλλων βραβείων για ένα λιτό, αυστηρό και μεθοδικά αφηγημένο δικαστικό δράμα, το οποίο περιγράφει διακριτικά μια πολυπολιτισμική πραγματικότητα γεμάτη άλυτες αντιφάσεις.

 TRAILER

17/2/2026 στις 21:30,
“ΒΑΓΟΝΙ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

του Γιούχο Κουοσμάνεν / Φινλανδία / 2021 /  107΄

με τους: Γιούλια Άουγκ, Σέιντι Χάαρλα, Γιούρι Μπορίσοφ

Καθώς ένα τρένο προχωράει προς τον Aρκτικό Kύκλο, δύο ξένοι θα μοιραστούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή.

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες και υποψηφιότητα ξενόγλωσσης Χρυσής Σφαίρας για μια παγωμένη στην όψη, μα ζεστή στην καρδιά σινε-διαδρομή σε αναζήτηση της ανθρώπινης επαφής.

 TRAILER

17/2/2026 στις 21:30,
“ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ

του Ντένες Νάγκι / Ουγγαρία / 2021 /  103΄

με τους: Φέρεντς Σζάμπο, Λάζλο Μπάικο, Γκιούλα Φράντσια

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, κατεχόμενη Σοβιετική Ένωση. Ο Ίστβαν Σεμέτκα είναι ένας απλός Ούγγρος αγρότης ο οποίος υπηρετεί ως δεκανέας σε μια ειδική μονάδα που αναζητά άτομα για αντιστασιακές ομάδες. Στο δρόμο τους προς ένα απομονωμένο χωριό, η ομάδα του δέχεται πυρά από τον εχθρό. Όταν δολοφονείται ο ταγματάρχης, ο Σεμέτκα καλείται να ξεπεράσει τους φόβους του και να αναλάβει τη διοίκηση της μονάδας καθώς παρασύρεται σε ένα χάος που δεν μπορεί να ελέγξει.

Αργυρή Άρκτος σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Βερολίνου για ένα υποβλητικό πολεμικό δράμα, που αντιπαραθέτει τη σιωπηλή φυσική ομορφιά στα ταραγμένα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής.

 TRAILER


by