Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 40ου Φεστιβάλ Δράμας ”ταξιδεύουν με μικρές αποσκευές” και στον ΄Αγιο Νικόλαο. Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. παρουσιάζουν 7 επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους, που διαγωνίστηκαν και ξεχώρισαν στο φεστιβάλ Δράμας 2017. Οι βραβευμένες ταινίες θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 21:30, στο δημοτικό κινηματοθέατρο REX, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.Εδώ και 23 χρόνια, οι ταινίες που διακρίθηκαν στο Φεστιβάλ Δράμας, εντάσσονται σε ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό. Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Γαλλία, η Αυστραλία, η Ιταλία, η ΗΠΑ, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 80 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του Φεστιβάλ Δράμας.

Treatment with antibiotics may be especially helpful for patients with moderate to severe. It also works against some clomid cijena Crailsheim other infections such as gonorrhea and respiratory infections. The research appears in the journal molecular psychiatry.

The price of a generic drug can vary widely, depending on several factors. This medicine is http://mtviewprop.com/homes-for-sale-sold-details/33000-CRYSTAL-MOUNTAIN-BOULEVARD-E-215-GREENWATER-WA-98022/1672184/26/ for children aged 4 to 17 years, and it may be used to treat sinusitis and acute bronchitis in children. Buy generic doxycycline online from discount doxycycline capsule prices, generic doxycycline capsules price - buy generic doxycycline online from discount doxycycline capsule price.

Η θέση του Φεστιβάλ σαν το κορυφαίο στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση, συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ταξιδιών του, που κύριο σκοπό έχουν την προβολή του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Οι ταινίες θα προβληθούν με το παρακάτω πρόγραμμα:

1. «PLAY», του Βαγγέλη Λυμπερόπουλου (Χρυσός Διόνυσος, τιμητική διάκριση κουστουμιών, Βραβείο τεχνικής αρτιότητας – διάρκεια 32′ )

Οι περισσότεροι ενήλικες ονειρευόμαστε να μείνουμε για πάντα παιδιά, να ζούμε τη ζωή σαν παιχνίδι, ελεύθεροι από κοινωνικούς κανόνες και περιορισμούς. Πέντε υπάλληλοι σε μικρομεσαία επιχείρηση, θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα…


2. «MANEKI NEKO», του Μανώλη Μαυρή (τιμητική διάκριση μοντάζ, μουσικής, ήχου, Βραβείο ΄Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών – διάρκεια 19΄)

΄Ενας άντρας συναντά μια κοπέλα σε μια αποβάθρα του λιμανιού του Πειραιά. Ενώ ψάχνουν για ταξί, αποφασίζουν να κάνουν ότι γνωρίζονται για να μοιραστούν το κόστος. Από τη στιγμή όμως που μπαίνουν στο ταξί, ο οδηγός τους αποκαλύπτει ότι όντως γνωρίζονται και έχουν κοινό παρελθόν…


3. «TESTING GRETA», της Abbie Lucas (Καλύτερη ταινία της κατηγορίας ‘Ελληνες του κόσμου’ – διάρκεια 11΄)

Η ιστορία μιας δυναμικής γυναίκας, που στιγμιαία ‘σπάει’, αποκαλύπτοντας την φρικτή αλήθεια της ιδιωτικής της ζωής, πριν ξαναφορέσει τη λαμπερή μάσκα της… Αφιερωμένη στις γυναίκες-θύματα κακοποίησης.


4. «ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ», του Χάρη Σταθόπουλου (τιμητική διάκριση ήχου, Βραβείο Ομσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας – διάρκεια 17΄)

Ακολουθούμε την πορεία ενός εισιτηρίου των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς αλλάζει χέρια. Κάθε άνθρωπος που το παίρνει κουβαλά μια δική του ιστορία…


5. «ΟΥΡΑΝΙΑ», της Δέσποινα Κούρτη (Βραβείο ‘Τόνια Μαρκετάκη’, τιμητική διάκριση γυναικείας ερμηνείας, Βραβείο Πανελλήνιας ΄Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου – διάρκεια 16΄)

Η Ουρανία είναι μια μεσήλικη γυναίκα που έχει παραμελήσει τον εαυτό της. Η εμφάνιση ενός άγνωστου νεαρού θα τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη γυναικεία φύση της…


6. «ΦΡΑΓΜΑ», του Γιώργου Τελτζίδη (Βραβείο Καλύτερης ταινίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης – διάρκεια 17΄)

Η έφηβη Χριστίνα ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Η κατασκευή ενός φράγματος θα αναγκάσει τους κατοίκους να το εγκαταλείψουν. Τις τελευταίες μέρες της εκκένωσης του, η Χριστίνα θα πρέπει να πάρει δυσβάστακτες αποφάσεις…


7. «ΚΑΤΑΨΥΞΗ», του Δημήτρη Νάκου (Αργυρός Διόνυσος, τιμητική διάκριση σεναρίου – διάρκεια 16΄)

Ο Τάσος, ένας άντρας λίγο πάνω από τα 50 με καριέρα σε μεγάλες εταιρείες, βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια άνεργος. Οι σχέσεις του με τους κοντινούς του ανθρώπους δοκιμάζονται, ενώ η ψυχολογική του κατάσταση είναι οριακή. Ο στόχος του είναι ένας: να βγει από την ‘κατάψυξη’.


ΒΡΑΒΕΙΑ 40ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ


by