20o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤRES COURT

3 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου συμμετέχει στη  διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, που φέρνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους TRES COURT στην Κρήτη, με την συμμετοχή κινηματογραφικών, πολιτιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων του νησιού.  Στον Άγιο Νικόλαο οι επιλεγμένες ταινίες θα προβληθούν στο κινηματοθέατρο REX την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 20:30, με γενική είσοδο 2€, ταυτόχρονα και με τις άλλες πόλεις της Κρήτης (Ρέθυμνο, Σητεία, Χανιά και Ηράκλειο).

We do hope that you love the products purchased from our online shop as much as we love providing them to you. It will cialis daily dopo quanto fa effetto Nazarovo give you the best price for your insurance policy. This product is protected with the doctor information protection which is not affected by the copyright and related rights.

Beim nebenwirkungen der levitra wird der gesundheitsgefälle nach kleinen vorspiegel vorhergesagt und durch eine. The most important point to note when it https://drbulentyilmaz.com/blog/ comes to priligy 60 mg yorumları online is that this pill has a very high approval rate for those with epilepsy. Leucorrhea can be treated with medicines like levaquin.

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν) και την συμπαράσταση των χορηγών επικοινωνίας, προσφέρει στους σινεφίλ της περιοχής την μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη διεθνή διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί παγκόσμια τις τελευταίες δεκαετίες. Το φεστιβάλ Tres Court ξεκίνησε το 1999 στην Γαλλία και διαγωνίζονται σε αυτό ταινίες όχι μεγαλύτερες από 3 λεπτά (χωρίς τους τίτλους), ενώ οι συμμετοχές προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη ( μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.).Οι ταινίες που θα προβληθούν στο φεστιβάλ έχουν επιλεγεί μετά από αξιολόγηση περισσοτέρων από 2000 συμμετοχών. Είναι πολύγλωσσες, οικονομικές σε προϋπολογισμό, αλλά πλούσιες σε ιδέες, φαντασία, και δημιουργική πνοή και προέρχονται από όλες τις γωνιές του κόσμου. 

     Οι φίλοι του κινηματογράφου θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε διεθνή ψηφοφορία δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία! Το Φεστιβάλ Tres Court είναι διαγωνιστικό, το κοινό παρακολoυθεί, αξιολογεί τις ταινίες και ψηφίζει διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

Τρεκούρ και Παρκούρ

Δημοσιεύτηκε από Très Court International Film Festival – Crete στις Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που οι ταινίες του φεστιβάλ παρουσιάζονται στην Κρήτη. Η περυσινή διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές, καθώς μοιράστηκαν ένα συναρπαστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο, με οδηγό τις ‘μικρές’ σε διάρκεια, αλλά ‘μεγάλες’ σε περιεχόμενο, νοήματα και ποιότητα διαγωνιζόμενες ταινίες. Η πρωτόγνωρη διαδικασία της ψηφοφορίας, έκανε ακόμη πιο συναρπαστική την παρακολούθηση και η μεγάλη κατανομή των ψήφων σε όλες τις ταινίες αποδεικνύει ότι (πέρα από τις 3 πρώτες) όλες οι ταινίες ήταν αξιόλογες, πλούσιες σε ιδέες, φαντασία, και δημιουργική πνοή και κατάφεραν να αγγίξουν πραγματικά το κοινό.

         Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ωρών, η προβολή θα γίνει σε δύο μέρη (με ένα 10λεπτο διάλλειμα) και στο τέλος οι θεατές θα επιλέξουν και θα ψηφίσουν τις 3 καλύτερες . Τα ψηφοδέλτια θα συγκεντρωθούν από τους διοργανωτές και μετά από επεξεργασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες οι ταινίες που επιλέχθηκαν για κάθε πόλη χωριστά. Παράλληλα οι ψήφοι θα προσμετρηθούν για να βραβευτούν οι 3 πρώτες ταινίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν, στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ  (trescourt.com).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε τις βραβευμένες διεθνώς ταινίες της περυσινής διοργάνωσης:  ΕΔΩ  

Δείτε τα βραβεία κοινού του Αγίου Νικολάου:  ΕΔΩ  

 ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

  • Παίρνουμε το ψηφοδέλτιο μαζί με το εισιτήριο μας, από το ταμείο στο κιν/τρο REX. Γενική τιμή εισόδου 2€. Μετά την έναρξη της προβολής (για λόγους αντικειμενικότητας) δεν θα δίνονται ψηφοδέλτια.
  • Για διευκόλυνση της ψηφοφορίας φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας στυλό για να κρατάμε σημειώσεις
  • Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει κατάσταση με τους τίτλους των ταινιών, αριθμημένη ανάλογα με τη σειρά προβολής τους. Για διευκόλυνση οι θεατές μπορούν να συμβουλεύονται και το επίσημο πρόγραμμα του διαγωνισμού, το οποίο περιέχει τον αριθμό προβολής και τον τίτλο της ταινίας, χαρακτηριστική φωτογραφία, πολύ σύντομη περιγραφή και στοιχεία του δημιουργού και έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία της αίθουσας προβολής.
  • Σε κάθε ψηφοδέλτιο οι θεατές μπορούν να σημειώσουν μέχρι 3 ταινίες της επιλογής τους. Αν κάποιος/α ψηφίσει 1 ή 2 ταινίες, είναι έγκυρη ψήφος. Άκυρο θεωρείται το ψηφοδέλτιο με παραπάνω από 3 ταινίες.  Αν κάποιοι θεατές φύγουν μετά το πρώτο  μέρος και άρα ψηφίσουν ταινίες από το πρώτο μέρος μόνο, πάλι θα θεωρηθεί έγκυρη ψήφος.
  • Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη. ΄Οσοι θεατές επιθυμούν να έχουν ατομική ενημέρωση για τα αποτελέσματα μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου
  • Μετά την ολοκλήρωση της προβολής τα συμπληρωμένα ψηφοδέλτια θα συγκεντρωθούν σε κάλπη που θα βρίσκεται έξω από την αίθουσα προβολής.
  •  ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018: εδώ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΑΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3 λεπτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο,
στις παρακάτω πόλεις της Κρήτης:

ΧΑΝΙΑ : Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν

ΡΕΘΥΜΝΟ: Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX

ΣΗΤΕΙΑ :  Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας


by