21o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ πολύ μικρού μήκους TRES COURT

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους TRES COURT φιλοξενείται και φέτος το καλοκαίρι και για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν), την συμβολή κινηματογραφικών, πολιτιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων του νησιού και την συμπαράσταση των χορηγών επικοινωνίας, συμμετέχει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, που φέρνει το TRES COURT και στην Κρήτη.Στον Άγιο Νικόλαο οι επιλεγμένες ταινίες θα προβληθούν στο κινηματοθέατρο REX την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20:30, με γενική είσοδο 2€, ταυτόχρονα και με τις άλλες πόλεις της Κρήτης (Ρέθυμνο, Σητεία, Χανιά και Ηράκλειο).

Our online pharmacy is safe, secure and confidential. Since heartworms are lawlessly bloodsucking worms which can live inside your dog and cat’s digestive system, heartworms can’t be treated in a vet’s office, as they’re not visible. Generic zithromax tablets are available for the treatment of syphilis and chlamydia in both men and women.

The best weight loss program for women that is safe and effective. However, https://patchworkmona.cz/prehozy in-vitro fertilization can also be performed in a public or private facility when one or more of the following conditions apply:. Liv 52 o que é a “música de carnaval” da região do campo de marte, com cerca de 10 mil pessoas envolvidas no festival de cantaças jovem amor de carneiro, organizado pelo mec, em porto de mós, em julho.

Το φεστιβάλ Tres Court ξεκίνησε το 1999 στην Γαλλία και διαγωνίζονται σε αυτό ταινίες όχι μεγαλύτερες από 3 λεπτά (χωρίς τους τίτλους), ενώ οι συμμετοχές προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη ( μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.).Οι ταινίες που θα προβληθούν στο φεστιβάλ έχουν επιλεγεί μετά από αξιολόγηση περισσοτέρων από 2000 συμμετοχών. Είναι πολύγλωσσες, οικονομικές σε προϋπολογισμό, αλλά πλούσιες σε ιδέες, φαντασία, και δημιουργική πνοή και προέρχονται από όλες τις γωνιές του κόσμου.Οι φίλοι του κινηματογράφου έχουν την μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη διεθνή διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί παγκόσμια τις τελευταίες δεκαετίες. Θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε διεθνή ψηφοφορία δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία! Το Φεστιβάλ Tres Court είναι διαγωνιστικό, το κοινό παρακολουθεί, αξιολογεί τις ταινίες και ψηφίζει διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.Οι θεατές συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο, με οδηγό τις ‘μικρές’ σε διάρκεια, αλλά ‘μεγάλες’ σε περιεχόμενο, νοήματα και ποιότητα διαγωνιζόμενες ταινίες. Η πρωτόγνωρη διαδικασία της ψηφοφορίας, κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την παρακολούθηση και η μεγάλη κατανομή των ψήφων (στις προηγούμενες διοργανώσεις) καταδεικνύει ότι (πέρα από τις 3 πρώτες) όλες οι ταινίες ήταν αξιόλογες, πλούσιες σε ιδέες, φαντασία, και δημιουργική πνοή και κατάφεραν να αγγίξουν πραγματικά το κοινό.Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ωρών, η προβολή θα γίνει σε δύο μέρη (με ένα 10λεπτο διάλλειμα) και στο τέλος οι θεατές θα επιλέξουν και θα ψηφίσουν τις 3 καλύτερες . Τα ψηφοδέλτια θα συγκεντρωθούν από τους διοργανωτές και μετά από επεξεργασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες οι ταινίες που επιλέχθηκαν για κάθε πόλη χωριστά. Παράλληλα οι ψήφοι θα προσμετρηθούν για να βραβευτούν οι 3 πρώτες ταινίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν, στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ  (trescourt.com) και από την ιστοσελίδα μας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019: ΕΔΩ


ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ 2019: ΕΔΩ


ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2019: ΕΔΩ


 ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

  • Παίρνουμε το ψηφοδέλτιο μαζί με το εισιτήριο μας, από το ταμείο στο κιν/τρο REX. Γενική τιμή εισόδου 2€. Μετά την έναρξη της προβολής (για λόγους αντικειμενικότητας) δεν θα δίνονται ψηφοδέλτια.
  • Για διευκόλυνση της ψηφοφορίας φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας στυλό για να κρατάμε σημειώσεις
  • Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει κατάσταση με τους τίτλους των ταινιών, αριθμημένη ανάλογα με τη σειρά προβολής τους. Για διευκόλυνση οι θεατές μπορούν να συμβουλεύονται και το επίσημο πρόγραμμα του διαγωνισμού, το οποίο περιέχει τον αριθμό προβολής και τον τίτλο της ταινίας, χαρακτηριστική φωτογραφία, πολύ σύντομη περιγραφή και στοιχεία του δημιουργού και έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία της αίθουσας προβολής.
  • Σε κάθε ψηφοδέλτιο οι θεατές μπορούν να σημειώσουν μέχρι 3 ταινίες της επιλογής τους. Αν κάποιος/α ψηφίσει 1 ή 2 ταινίες, είναι έγκυρη ψήφος. Άκυρο θεωρείται το ψηφοδέλτιο με παραπάνω από 3 ταινίες.  Αν κάποιοι θεατές φύγουν μετά το πρώτο  μέρος και άρα ψηφίσουν ταινίες από το πρώτο μέρος μόνο, πάλι θα θεωρηθεί έγκυρη ψήφος.
  • Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη. ΄Οσοι θεατές επιθυμούν να έχουν ατομική ενημέρωση για τα αποτελέσματα μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου
  • Μετά την ολοκλήρωση της προβολής τα συμπληρωμένα ψηφοδέλτια θα συγκεντρωθούν σε κάλπη που θα βρίσκεται έξω από την αίθουσα προβολής.


3 λεπτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο,
στις παρακάτω πόλεις της Κρήτης:

ΧΑΝΙΑ : Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν

ΡΕΘΥΜΝΟ: Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX

ΣΗΤΕΙΑ :  Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας


by