ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «LITTLE ISLAND», του Αγγελου Ψωμόπουλου

1    Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 19:00, η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, διοργανώνει ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι, με προβολή 8 βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους. Την ίδια μέρα θα προβληθεί παράλληλα και το βραβευμένο ντοκυμαντέρ «Little Island» σε σκηνοθεσία του συμπατριώτη μας ΄Αγγελου Ψωμόπουλου.

2  To Little Island περιγράφει την ιστορία ενός ανθρώπου που επέλεξε να ζει περίπου 40 χρόνια σε ένα μικρό νησί. Μέσα από τα χρόνια κατάφερε να διαμορφώσει τη ζωή του και να επιβιώνει παρά τις αντίξοες συνθήκες. Η ζωή του όμως αναστατώνεται από την επιμονή των δασικών αρχών να τον απομακρύνουν από εκεί. Εκείνος όμως δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το μικρό του νησί…

4Ο Άγγελος Ψωμόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο στα 23, ασχολείται με τον κινηματογράφο και αποκτά υποτροφία στο τμήμα ψηφιακού κινηματογράφου της SAE. Η ταινία «Little Island» είναι η πρώτη απόπειρα του σαν σκηνοθέτης και επιλέχθηκε από το Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μια μεγάλη επιτυχία για ένα φοιτητικό project. Στη συνέχεια κέρδισε το Παγκόσμιο Βραβείο του “Best Film Production” στα ετήσια βραβεία της SAE Alumni Awards στο Βερολίνο και από κει ταξίδεψε σε πολλά Φεστιβάλ σε διάφορες χώρες μέχρι και το Los Angeles Short Film Festival.

3

 TRAILER

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

 

 


by