ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον σκηνοθέτη ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ

 Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν αφιέρωμα στη μνήμη του καταξιωμένου Αγιονικολιώτη δημιουργού Νίκου Κούνδουρου.

Το διάστημα από 24 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται έκθεση με εικαστικές δημιουργίες του σκηνοθέτη, με τίτλο «Εικόνα-Κίνηση-Νόημα-Ζωή», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 20:00. Το ωράριο της έκθεσης είναι Τρίτη-Κυριακή 9:00-15:00 και Δευτέρα-Σάββατο-Κυριακή 18:30-21:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνεται και κινηματογραφικό αφιέρωμα στον σκηνοθέτη που κατάφερε να βγάλει το ελληνικό σινεμά έξω από τα στενά όρια της χώρας. Στον θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο 7 εξαιρετικές ταινίες του Κούνδουρου, από τις 25 μέχρι τις 30 Αυγούστου. Ακόμη θα προβληθούν αποσπάσματα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του και δημιουργοί από το χώρο του κινηματογράφου θα μιλήσουν για τον μεγάλο απόντα και θα προλογίσουν τις ταινίες του. 

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τη ζωή & το έργο του: ΕΔΩ

Στοιχεία και φωτογραφίες από τις ταινίες του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ: ΕΔΩΟ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ στον ΄Αγιο Νικόλαο (θερινό σινεμά Χριστίνα), Αυγουστος 2011


Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ στην εκπομπή ‘Aντ’ αυτού’


Αφιέρωμα της ΕΡΤ στον ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ


Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ στην εκπομπή “Παρασκήνιο” 


by